Групата беше със 17 отбора и миналата година, но Спартак

...
Групата беше със 17 отбора и миналата година, но Спартак
Коментари Харесай

Боруна и Чумерна попълват състава на Северозападната Трета лига

Групата беше със 17 тима и предходната година, само че Спартак (Плевен) се изкачи във Втора лига, а Пещера (Галата) се отхвърли от присъединяване поради липса на финанси. Двата новака обаче резервират броя.

Чумерна (Елена) е емблематичен тим за тази дивизия, а и за Северната Б група в годините на социализма. Тимът от планинското градче има 6 участия във второто равнище на футбола у нас с максимален триумф там 14-о място през сезон 1991/1992. През 2009-а година Чумерна за последно играе в Трета лига, след което последваха 13 сезона в регионалните групи.
 Изненадващ претендент за Трета лига Изненадващ претендент за Трета лига
Доста по-мотивиран наподобява тимът на Боруна (Царева ливада). Селото, което се намира на 5 км от Дряново, обявява амбициозна стратегия и добра за равнището на групата селекция. Като звезда на отбора се обрисува някогашният футболист на Левски, Локомотив (София), Монтана, Нефтохимик и младежки национал на България Владислав Мисяк. Преди дни играчите на Царева морава победиха с 3:2 Ювентус (Малчика), а в края на тази седмица им следва и инспекция с ФК Севлиево.

Двата тима завоюваха шампионатите в своите районни групи. Чумерна (Елена) е 1-и във Великотърновската група, а Боруна е над всички в Габрово.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР