Група високопоставени руски служители планира да модифицира космическа ракета Союз,

...
Група високопоставени руски служители планира да модифицира космическа ракета Союз,
Коментари Харесай

„Билд“: Русия готвят удар по Украйна с космическа ракета

Група високопоставени съветски чиновници възнамерява да модифицира галактическа ракета " Союз ", тъй че тя да не успее да доближи орбита след изстрелването си, а да падне в огромен регион на Украйна. Вероятно върху Киев. На борда може да има голямо количество експлозиви, написа в " Билд ", представена от.

" Билд " твърди, че разполага с извънреден достъп до седемминутни записи на диалози сред някогашния началник на " Роскосмос " Дмитрий Рогозин и Дмитрий Баранов, сегашен началник на дъщерното сдружение на компанията - Ракетно-космическия център " Прогрес ".

Записите на диалозите датират от януари 2023 година Рогозин и Баранов разискват, че ракетата би трябвало да " пристигна от север, а не от изток ", т.е. от съветския космодрум Плесецк край Архангелск, а не от космодрума Восточний на границата с Китай. Това би разрешило към Украйна да бъдат изстреляни повече експлозиви. Баранов изяснява: " От изток ще бъдат 7,5 тона, а от север - 10 тона. Е, може да се извади един звук за сигурност, тогава ще става дума за 6,5 и 9 тона ".

Нещо повече, Баранов изяснява, че след изстрелването 50-метровата ракета притежател може да бъде изпратена " във всяка посока, просто във всяка посока, където си поискате, като завоят става след 8-22 секунди ". Но той вижда проблем: нито една съветска бомба не може да издържи на температурата при нахлуване в атмосферата.

Дмитрий Рогозин желае да откри бързо решение на казуса и дава обещание да се обърне към Юрий Соломонов, който е основен конструктор на ракетни системи с наземно базиране в Московския държавен институт по топлотехника. През 90-те години на предишния век Соломонов оглавява екипа, създал балистичната ракета " Топол-М ".

Рогозин и Баранов показват като друго терзание заплахата елементи от ракетата да попаднат на съветска територия по пътя си към Украйна. Освен това Рогозин се тормози, че съветска ракета-носител, превърната в мегабомба, ще падне в Украйна " някъде на територия от 50-100 км ". Той още веднъж желае от Баранов спомагателни калкулации, с цел да се обясни мястото на рухването.

Накрая двамата галактически специалисти и последователи на Путин приказват за времето на подготовка на плануваната гигантска офанзива против Украйна. Или, както се показва Рогозин в известие на гласовата поща: " Колко време почти ще отнеме подготовката на цялата тази гнусота? ". Отговорът на Баранов: " Стандартната подготовка е от шест до девет месеца, само че към този момент се научихме да преизчисляваме стратегиите на полетите за един или два месеца. Ако е нужна някаква промяна, тя може да отнеме шест месеца, само че това е нещо като оптимален период ".

Няколко дни по-късно Юрий Соломонов, с който Рогозин се е свързал, в това време е намерил решение на казуса с прегряването. Този проект би трябвало да бъде показан на самия Путин. Но те го назовават " шефа ", " висшия " или леко присмехулно " великия и ужасния ".

Любопитно е, че нито изпадналият в недружелюбност Дмитрий Рогозин, нито Дмитрий Баранов в този момент имат директен контакт със самия Путин. Вместо това Путин би трябвало да бъде осведомен за злокобните проекти за меганападение против Украйна от ръководителя на президентската администрация Антон Вайно. Рогозин споделя на Баранов в гласово известие: " Говорих с Вайно, споделих му за тази огромна работа. По принцип той доста заинтересува. Помоли в понеделник да показва отчет, който ще показа на шефа по този въпрос ".

Владимир Путин е бил осведомен за проектите на 16 януари 2023 година Как е реагирал президентът и дали е наредил безумният проект да бъде сбъднат, не е известно, твърди " Билд ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР