Група от изследователи на аномални явления от град Сейнт Луис,

...
Група от изследователи на аномални явления от град Сейнт Луис,
Коментари Харесай

Изследователи на паранормални явления са заснели Дамата в бяло в старото имение Лемп

Група от откриватели на аномални феномени от град Сейнт Луис, Мисури, посетиха имението Лемп (Lemp Mansion), за което от дълго време се приказва, че хора са виждали призраци.Изследователите са снимали фотоси в къщата и на едната от тях, на основните стълбища се вижда женска фигура в бяла рокля. Според екипът, това несъмнено не е някой от тяхната група.

 a1 - Изследователи на паранормални феномени са снимали Дамата в бяло в остарялото имение Лемп
Има съмнение, че фотографията инцидентно е снимала някого от хората от туристическия бизнес, работещи в тази къща. Но, тази версия не е доказана.Вярващите в призраци считат, че на фотографията е „ уловена ” Дамата в бяло – женски фантом, който неведнъж е виждан от посетителите на имението Лемп. Възможно е, това да е един от умрелите членове на семейство Лемп.

 a2 - Изследователи на паранормални феномени са снимали Дамата в бяло в остарялото имение Лемп
Имението Лемп, което в този момент е историческа забележителност на града, в миналото е принадлежало на семейството Лемп (Lamp), която е отговаряла за пивоварния бизнес, а бизнесът им е бил доста добър.Но, тогава фамилията почнало да има доста проблеми. Първо, младият Фредерик, наследник на главата на фамилията, умрял от сърдечна непълнота. Преди това, той бил болен от доста години. Баща му, Уилям Лемп старши, скоро по-късно се самоубива.
През 1920 година, се самоубива Елза Лемп-Райт, най-малката щерка на Уилям Лемп старши. Това се случва откакто се омъжила за Томас Райт. Поради честите разногласия и фамилни проблеми, тя почнала да има психологични проблеми.Елза и Томас решили да се разведат, само че след раздялата се оженили още веднъж. Въпреки това, малко след втората женитба, Елза се самоубива. Вероятно Бялата дама е Елза Лемп-Райт.През 1922 година, след въвеждането на възбраната за алкохол, пивоварната Лемп се продава на търг, а някогашният й притежател, Уилям Лемп младши, се прострелва в кабинета си.

 a3 - Изследователи на паранормални феномени са снимали Дамата в бяло в остарялото имение Лемп
От 1950 година, доникъде на 60-те години на предишния век, имението е работило като интернат и даже тогава, има известия за необикновени феномени сред стените му.В момента, в имението има ресторант и хотел, а заради слуховете за призраци, за туристите е основана специфична “призрачна ” обиколка.През 1980 година, списание LIFE включи имението Лемп в листата на най-посещаваните здания в Америка. На първо място, всички тези туристи се надяват да видят някакъв фантом и в действителност, някои от тях настояват, че в действителност са виждали.Освен Дамата в бяло, доста хора видели по този начин нареченото „ момче с лице на маймуна “. Според клюки, това е противозаконният наследник на Уилям Лемп, наименуван Зик, който е бил роден със синдрома на Даун и затова е бил прикрит от всички на тавана.

 a4 - Изследователи на паранормални феномени са снимали Дамата в бяло в остарялото имение Лемп
Според различен слух, грозното момче е брат на Уилям, който е роден с тежко деформирано лице и умира в ранна детска възраст. Но няма записи за съществуването на Зик.Остава вие да решите дали да вярвате в легендата за Дамата в бяло …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР