Група от хора се е самонастанила в бараки в кв.

...
Група от хора се е самонастанила в бараки в кв.
Коментари Харесай

Недоволство в столичен квартал заради самонастанили се в бараки

Група от хора се е самонастанила в бараки в кв. „ Модерно предградие " в столицата. С подобен сигнал екипа ни потърсиха поданици на квартала, които желаят незабавни ограничения против боклуците, миризмата и конете на неканените си съседи. Хората споделят, че са подавали сигнали в общината - към този момент обаче няма резултат.

Това, което ме тормози, не са хората. Притеснява ме хигиената. Живеят без ток, без вода, с каруци и коне. С две думи „ нямам думи ", сподели живуща в квартала.

Това се случва на 4-5 километра от центъра на София - европейска столица. Тези хора пристигнаха преди близо два месеца, посочи различен.

Екологът Магдалена Чилингирова изясни, че не е нелегално да се гледат животни в персонално стопанство. Доброволен акт било притежателите да пуснат заявление за тяхната регистрация. През месец септември дойдохме на мястото по тъжба. Беше взаимно с полицията. Тогава не установихме нито коне, нито каруци, уточни тя.

По думите на инж. Десислава Александрова от Район „ Връбница " къщата, в която са се самонастанили хората е частна. Имотът обаче следва да стане общински.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР