Група мъже са се сбили заради момиче в Кюстендил, съобщиха

...
Група мъже са се сбили заради момиче в Кюстендил, съобщиха
Коментари Харесай

Заради момиче: Младежи са били нападнати от трима мъже с бухалки в Кюстендил

Група мъже са се сбили поради момиче в Кюстендил , оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за спора е постъпил минути преди 20:30 часа . Той е бил за разпра на ул. „ Шейново “ сред група мъже с бухалки, както и за възпроизведени изстрели . Пристигналите на място полицейски екипи са открили, че 28-годишен мъж , който е провел среща с малолетно момиче, с цел да изяснят връзките си . На нея участвали татко му и техен другар.

Приятелят опрял револвер в главата на малолетното момиче и я принудил да извика приятелите си, поради които съгласно тримата мъже, е прекратила връзката си с 28-годишния.

Пристигнали 3 момчета /на 19 и 20 г./ с „ БМВ “. При идването си, те били нападнати от тримата мъже с бухалки и газов револвер , възпроизведени били са изстрели. Няма потърпевши, нанесени са вреди по автомобила.

Тримата мъже са арестувани с полицейска заповед . Открит и конфискуван е укритият газов револвер, с който са били възпроизведени изстрелите. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР