Група косатки продължава да заслепява туристите край бреговете на окръг

...
Група косатки продължава да заслепява туристите край бреговете на окръг
Коментари Харесай

„Лудостта на китовете убийци“ продължава край бреговете на Южна Калифорния

Група косатки продължава да заслепява туристите край крайбрежията на окръг Ориндж в това, което някои специалисти нарекоха „ Лудостта на китовете убийци “.

Косатките от Източния тропически тихоокеански район отглеждат телета и ловуват делфини чак на север до Малибу, откогато се появиха за първи път в Южна Калифорния преди към две седмици.

В неделя обиколката на Newport Coastal Adventures снима фрагменти на един, който преследва делфин и по-късно вечеря с прясно убитото.

„ Днес още веднъж полуда на китовете убийци край Лагуна Бийч! Какви други думи можем да кажем, също така, че това количество интензивност е просто невиждано!! “, разгласява туристическата компания в обществените медии. „ Изглежда, че са разкрили ново ловно поле и не може да се каже какъв брой време могат да останат на това място. “

Ако обмисляте да резервирате обиколка за наблюдаване на китове от Нюпорт Бийч или Лонг Бийч, специалистите споделят, че най-хубавият ви късмет да видите косатките е с по-бърза лодка, като надуваем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР