Група евродепутати да бъдат замразени европейските активи на корумпирани лица

...
Група евродепутати да бъдат замразени европейските активи на корумпирани лица
Коментари Харесай

Новая газета: Навални може да се сдобие с вълшебна пръчица

Група евродепутати да бъдат замразени " европейските активи на корумпирани лица съгласно изводите на Фонда за битка с корупцията (ФБК) на Алексей Навални ". Ако това се случи въпреки и отчасти, ограниченията ще трансформират напълно разпоредбите на играта в Русия и статута на опозиционера, написа съветският ежедневник " Новая газета ".

Досега следствията на ФБК не водеха до никакви последствия за съветския хайлайф, показва изданието, припомняйки пословицата за кучето, което лае, а керванът си върви.

" Сега нещата може коренно да се трансформират, а " Навални ще се снабди с вълшебна пръчица - един размах с нея ще трансформира в тиква нечий пентхаус в Маями или нечие лозе в Тоскана ", т.е. ще спомогне за тяхното конфискуване, изяснява " Новая газета ".

" Щом стане дума за генезис на пари, днешната европейска администрация е способна да изпие кръвта на който и да било " - по тази причина хора от съветските елити, непопаднали още в описите на Навални, " ще се замислят по какъв начин това да не се случи. Как? Ще се договарят с него. Ще му дават информация. Ще го подкрепят финансово - не и намерено, естествено ". Това прави Навални сериозна фигура в сметките на Кремъл, показва всекидневникът.

" Нека обобщим. Несполучливото отравяне трансформира Навални в политическа суперзвезда. А демонстративното отвращение на Кремъл да го проверява от ден на ден покачва неговия статут ", заключава " Новая газета ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР