Грубо и доста обидно послание намериха ученици от Варна на

...
Грубо и доста обидно послание намериха ученици от Варна на
Коментари Харесай

Люта закана в елитна гимназия: Ей, ла*ненца, ще ви обеся на някой гирлянд

Грубо и много обидно обръщение откриха възпитаници от Варна на дъската в класна стая, която са принудени да употребяват, до момента в който тяхното учебно заведение е в ремонт. Надписът провокира и реакция от страна на родители, които снимаха и споделиха видяното в обществената мрежа.
"Ето го отношението към нашите деца от учениците от една "елитна " гимназия! Нямам думи! ", написа жена от Варна, която разгласява фотографията на дъската в класната стая, както я е видяла. Както се вижда и на самата фотография, оставеното известие е анонимно, тъй че не може да се каже кой е създателят му. Малко евентуално е обаче това да е дело на преподавател, който брани реда и чистотата в "своето " учебно заведение, евентуално става въпрос за възпитаник. 
До тази "любезност " евентуално се е стигнало поради това, че в упоменатата гимназия във Варна има възпитаници от друго учебно заведение, на които им се наложи да бъдат преместени краткотрайно, тъй като тяхната постройка е подложена на повсеместен ремонт. Ситуацията очевидно провокира напрежение и неудобства и за двете страни. Ето скандалния текст: "Ей, лайненца, IЕГ (Първа Езикова гимназия) е наша! Да не сте ми пипнали украсата, а съм Ви обесила на някой гирлянд. След ваканцията желая стаята да свети от непорочност и стига сте ни я сваляли като имате. Политическа партия да оближете чиновете от ПС Весела Коледа и ЧНГ "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР