Грозното отношение на съквартирантите един към друг няма край. Динко

...
Грозното отношение на съквартирантите един към друг няма край. Динко
Коментари Харесай

Скандалите в Къщата на Биг Брадър нямат край! Динко обвини Джино в грозни престъпления и разкри любовен триъгълник

Грозното отношение на съквартирантите един към различен няма край. Динко упрекна Джино в извънредно долни закононарушения. Още преди да влезе във формата Динко разгласи, че знае уличаващи реномето на Джино обстоятелства.

Оказа се, че Динко, Джино и брачната половинка му Дейна са влезнали в любовен триъгълник. След раздялата си с Джино тя стартира връзка с Динко.

" Когато ходеше с мен, ми описа, че Джино ѝ е откраднал 100 хиляди $. С тия пари купуваше дарове на Джена. Питах го - по кое време ще й върнеш парите, той ми сподели - не се прави на нещо, че ще ти пратя хора да те убият. Той я е пребивал, за ключове за кола.
Знаеш ли какъв брой други работи знам за него, не е неприятно момче, но. Той има и друга история, с друго момиче, от което е взел 60 хиляди лв.. Казва се Надя и е от София ", разгласи Динко.



Дейна Бинкалана е от Сицилия и съгласно информацията за нея работи в известната компания „ Тойота”, където заплатата й е за завиждане. След брака си с нея предприемачът, роден като Георги Ташев е приел семейството на италианската си брачна половинка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР