Грозно и унизително. Така треньорът по футбол на момчето, заснето

...
Грозно и унизително. Така треньорът по футбол на момчето, заснето
Коментари Харесай

Треньорът на унизеното момче: Грозно! Той е кротко и спокойно дете

„ Грозно и унизително ”. Така треньорът по футбол на момчето, снимано в позорен клип в Пловдив, дружно с Чеченеца, Куката и Емили, дефинира скандалната обстановка. Пламен Ботев, треньор на ФК Траките (Скутаре) познава момчето от години и твърди, че става дума за корист с неговото положение.

„ Детето е добродушно, умерено и си тренираше при нас футбол. Не пропускаше подготовка. По време на футболни мачове сме му давали късмет, с цел да може то да се усеща като едно обикновено дете и да не се усеща отхвърлено от обществото ”, разяснява той.

В обществените мрежи към този момент има вълна от съпричастност към момчето от скандалния клип. Футболният клуб също е подел самодейност.

„ За събиране на средства за юрист на момчето. Разбрахме обаче, че подобен има и безплатно ще пази Денис. Ние ще съберем тези средства. Ще бъдат преведени по банкова сметка, с цел да може да влязат в потребност на фамилията ”, посочи Ботев.



Момчето неведнъж е отказвало да взе участие в унизителните подиуми. Склонява го общ прочут, възползвайки се от добротата и лабилното му положение, твърди прокуратурата. Унизителните подиуми са се разиграли пред очите на десетки гости на мола, само че всички са гледали безучастно, предава Нова тв.

„ Няма постъпило такова позвъняване на телефон 112. Ако някой беше алармирал на незабавния телефон, полицията щеше да вземе прибързано ограничения ”, разяснява зам.-директорът на ОДМВР- Пловдив Радослав Начев.

Срещу тримата арестувани е повдигнато обвиняване за безчинство. Двама от тях са осъждани, само че оправдани. Чеченеца - за обир, а Тошо Куката за две години има седем присъди. Според юристът им в тази ситуация те не са направили закононарушение.

„ Липсва опасност, липсва насила, а щом липсва опасност, липсва насила, то в тази ситуация липсва осъществено закононарушение. Това момче единствено е търсило известност. Искало е да се снима с тях, с цел да може да бъде качено по-късно в TikTok и да придобие известност ”, разяснява бранителят на арестуваните Стефан Паров.

Прокуратурата ще изиска от съда Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката да бъдат арестувани за непрекъснато в ареста.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР