Гримьорът Цецо Андреев четири пъти обещавал на Емилия, че ще

...
Гримьорът Цецо Андреев четири пъти обещавал на Емилия, че ще
Коментари Харесай

Гримьорът Цецо Андреев се гаври с Емилия

Гримьорът Цецо Андреев четири пъти обещавал на Емилия, че ще направи чудеса с визията й за фотосите на нов клип, само че в последна сметка прецакал чалга дивата. Заради неналичието на гримьор и коафьор се наложило фотосите да бъдат отсрочени за различен ден, а Емилия се разтичала да откри нов екип по хубостта. Доверчивата някогашна жена на Коко Динев обаче не се обидила на Цецо и приела скалъпените му оправдания за издънката, писа „ Уикенд “.

Всъщност Андреев предната вечер гуляел и се друсал до зори и нямало по какъв начин да се появи в уречения час.

Прецакването се случило, до момента в който гримьорът работеше дружно с някогашния си ухажор Ивайло Колев. След като се пръснаха нежните мъже настрана един от различен се трудят върху хубостта на изпълнителката.

„ Най-вероятно са я съжалили след нещастието с доведения й наследник – 19-годишният Феди, и са дали единодушието да фризират и гримират дружно, макар че в този момент не се понасят “, разясниха осведомени.

В чалга средите се приказва, че Цецо в действителност е доста добър експерт, само че е бил ужасно лекомислен. Подвеждал е Еми доста пъти, само че тя постоянно му прощавала.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР