Грижата за красотата невинаги представлява скъпи процедури при козметик. Всъщност

...
Грижата за красотата невинаги представлява скъпи процедури при козметик. Всъщност
Коментари Харесай

Масажи за лице, които можем да правим и в офиса

Грижата за хубостта не всеки път съставлява скъпи процедури при козметик. Всъщност има доста разтривки за лице, които можем да вършим на работното място и отново да имат страховит резултат.

Не лишава доста време през обедната отмора или даже сред задачките да си вършим разтривки за лице. Те подтикват кръвообращението и усъвършенстват еластичността на кожата.

Не е нужно да използаме, каквито и да е принадлежности или кремове. Единствено би трябвало да си измием ръцете преди този момент, с цел да сме сигурни, че няма да допуснем контакт с бактерии.

Според това в коя област ги вършим и задачата, която желаеме да реализираме, масажите биват няколко типа:

За зоната на очите

Там кожата е доста нежна и би трябвало да внимаваме да не я повредим. Затова имайки това поради, първо започваме масажа върху веждите, следейки тяхната форма от вътре на открито плъзгаме безименния пръст с лек напън. След това вършим същото придвижване огледално под очите, само че напълно внимателно.

За изглаждане на линиите по челото

Използвайки показалеца и междинния пръст, започнете от пространството сред веждите и плъзгайте нагоре към косата. След това започнете да раздалечавате пръстите, следвайки границите на челото и косата. Повтаряйте това придвижване по цялото чело като всякога по същия ред минавате напълно леко по-долу от предходния път.

За да стегнете кожата на брадичката

Използвайте два присвити пръста, още веднъж най-удобни са показалеца и междинния. Единият поставете в средата на брадичката, а другият – в края на костта, близо до ушите. Използвайте кокалчетата си да пасажирате ъгъла на костта. Бавно съберете пръстите си.

За по-дефинирани скули

Същото придвижване, което правехте на брадичката, повторете и върху скулите. Накрая му може леко да щипете само най-високата част на бузките, с цел да се подтиква още повече кръвообръщението.

Правете всяко едно от придвижванията по 2-3 минути дневно и скоро ще видите резултат.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР