Грижата и мисълта за държавата, и хората през последните 20

...
Грижата и мисълта за държавата, и хората през последните 20
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма как да имаш 64 депутата и да нахалстваш, да управляваш сам

Грижата и мисълта за страната, и хората през последните 20 години е последна грижа на политиците. Те си мислят за персоналния и партиен рейтинг, за властта която могат да завоюват, счита някогашният вицепремиер
Прочетете още
Няма по какъв начин да имаш 64 депутата, приказвам за обединението ПП-ДБ и да нахалстваш да управляваш независимо, това го няма в живия живот.

Това съобщи пред Нова телевизия доктор Красимир Каракачанов, почетен ръководител на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер по сигурността в интервала 2017-2021 година

Дори да се случи, и ГЕРБ и останалите партии се съгласят да им гласоподават доверие, с цел да няма нови избори, да има бюджет...това държавно управление ще бъде " кукла на конци ". Ще бъде свалено незабавно, ти имаш половината от нужните ти за болшинство, счита Каракачанов.

Според някогашният силов вицепремиер доста ненавист и негативизъм се е натрупала в България през последните две години.

" Виждаме едно шоу, надхитряне, цирк. Нито ПП-ДБ, нито ГЕРБ желаят да има държавно управление. На ГЕРБ им е ясно, че в случай че създадат кабинет в такава тежка обстановка с " Продължаваме смяна ", още по-лошо с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, това ще значи електорална загуба на локалните избори "., счита още той.

Грижата и мисълта за страната и хората през последните 20 години е последна грижа на политиците. Те си мислят за персоналния и партиен рейтинг, за властта която могат да завоюват.

" В една такава обстановка, когато в Народното събрание за следващ път гласоподавателят взема решение, че няма да има един мажоритарен победител, който " да коли и да беси " независимо, би трябвало да си зададеш въпроса добре ли е да вървим от избори в избори? Аз като едно политическо животно, забравих към този момент кои поред са тези парламентарни избори, какво да приказваме за жителите ", съобщи Каракачанов

Според него Бойко Борисов не е екипен състезател, имитира отборност, само че не е подобен. Кои са аргументите да избере Мария Габриел, не знае. Според Каракачанов е очевидно, с цел да направи положително усещане в Брюксел, само че удостоверява, че тя е едно ново лице в политиката на интернационално равнище.

" Приоритетите й обаче са много слабички и общи. Извинявайте но чувам го и Кирил Петков. Първите ти цели са даване на боеприпаси на Украйна и Истанбулската спогодба. Това не са първите цели на едно държавно управление, това не са проблемите на българина ", безапелационен бе някогашният вицепремиер.

Според него първата работа е да успокоиш обществото, да успокоиш инфлацията, ограничения против спекулата, която ограбва елементарния българин.

" Министър-председателят в едно съдружно държавно управление, в случай че не хитрува и не прави номера на сътрудниците си, нещата може и да потръгнат. ", добави той.

" На хората им омръзна, има страхотни проблеми в страната. Икономиката боксува, монополите мачкат хората, комерсиалните вериги спекулират със цените ", сподели Каракачанов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР