Григор Димитров записа победа постигна №350 в професионалната си кариера.

...
Григор Димитров записа победа постигна №350 в професионалната си кариера.
Коментари Харесай

Григор Димитров спечели победа № 350

Григор Димитров записа победа реализира №350 в професионалната си кариера. Тя пристигна против американеца Мичъл Крюгер в Делрей Бийч. Българинът се наложи след 7-6(4), 6-3. Така Григор се класира за четвъртфиналите, където ще играе против австралиеца Джон Милман. За Гришо това е първи шампионат след Australian Open, съобщи Флаш нюз.

Българинът направи пробив в четвъртия гейм на първия сет, само че противникът му незабавно направи рибрейк. След това Димитров няколко пъти избави точки за пробив и се стигна до тайбрек. В него той беше на по-високо равнище.

Вторият сет потегли по подобен метод – хасковлията направи пробив, само че не съумя да го отбрани. После обаче той проби още веднъж за 3-2. След това Димитров проби още един път, с цел да завоюва мача.

„ Имах тежки дни в последно време и съм благополучен, че завоювах. Тук съм, с цел да играя, да видя по какъв начин се усещам физически. Усещаното е положително. Смятам, че съм на прав път. Колкото повече мачове, толкоз по-добре “, съобщи Григор след триумфа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР