Григор Димитров във втори пореден ден ще закрие програмата в

...
Григор Димитров във втори пореден ден ще закрие програмата в
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Алкарас не преди 18:30 ч. днес на турнира Куинс

Григор Димитров във втори следващ ден ще закрие програмата в Куинс Клъб. Българинът ще се изправи против лидера в схемата Карлос Алкарас в най-интересния конфликт от четвъртфиналите на шампионата на трева довечера. Двубоят сред двамата е четвърти в програмата на Централния корт и се чака да стартира не преди 18:30 часа българско време.

Преди това предстоят три срещи, като в първата Алекс де Минор ще играе с Адриан Манарино. След това са дуелите Лоренцо Музети – Холгер Руне и Себастиан Корда – Камерън Нори.

, като мина квалификациите, а след това отстрани Емил Русувуори и Франсиско Серундоло. От своя страна Алкарас в профил Артър Риндеркнеш и Иржи Лехечка.

Сблъсък сред Димитров и Алкарас ще бъде трети в историята на тяхното съревнование и втори в границите на два месеца. В края на април двамата се изправиха един против различен в третия стадий на Мастърс конкуренцията в Мадрид, където най-хубавият ни тенисист бе надигран в поредни елементи. Първата им среща пък датира от края на предишния сезон, когато на Мастърса в Париж испанецът не остави шансове на нашия съотечественик и още веднъж наложи волята си в два сета.



„ Карлос (б.р. - Алкарас) е доста млад, само че все пак играе необикновен тенис и към този момент е първенец от Големия шлем. Няма да играя против него за пръв път, само че в този момент изискванията ще са разнообразни. Ще подходя по този начин, както към всеки различен мач. Ще дам всичко от себе си и ще забележим какво ще се случи “, разяснява Григор Димитров преди днешния мач.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР