Григор Димитров сподели първите си думи, след като се класира

...
Григор Димитров сподели първите си думи, след като се класира
Коментари Харесай

Григор Димитров: Чувството отново да съм на финал е прекрасно

Григор Димитров показа първите си думи, откакто се класира за финала на шампионата от сериите ATP 250 в Женева. Най-добрият български тенисист реализира нов впечатляващ поврат в швейцарския град, надигравайки международния №9 Тейлър Фриц с 3:6, 7:5, 7:6(2) за близо три часа игра на централния корт.
 Нов превъзходен поврат за Григор Димитров в Женева и първи край от над 5 години Нов превъзходен поврат за Григор Димитров в Женева и първи край от над 5 години
“Това беше доста вманиачен мач. През последните дни прекарах толкоз доста часове на корта, само че мога да кажа, че съм доста удовлетворен от моето показване. Благодаря на всички за поддръжката от трибуните. Чувството още веднъж да съм на край е прелестно. Направих още една крачка напред. Аз пристигнах тук точно с тази цел и се надявам да продължа по този начин и до самия край ”, съобщи Димитров след мача.

На финала на следващия ден Димитров ще се изправи против спечелилия от дуела сред третия в схемата Александър Зверев и чилиеца Николас Джари, които се изправят един против различен във втория полуфинал за днешния ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР