Григор Димитров ще започне 2018 година срещу австралиеца Джон Милман

...
Григор Димитров ще започне 2018 година срещу австралиеца Джон Милман
Коментари Харесай

Григор с лесен жребий за началото на новия сезон

Григор Димитров ще стартира 2018 година против австралиеца Джон Милман или квалификант. Това отреди жребият за шампионата на твърда настилка в Бризбън, който е от категорията АТР 250 и започва на 1 януари.

Българският тенисист, който ще пази купата си от предишния сезон, е лидер в главната скица. Като подобен той ще почива в първи кръг, а във втори ще се изправи против участващия с “уайлд кард” локален състезател Джон Милман или тенисист, минал през пресявките, чието име към момента не е известно.

Първият вероятен подложен противник на Димитров е №5 Жил Мюлер, с който хасковлията може да се сблъска на четвъртфиналите. За тази фаза на шампионата разновидности за негов съперник са също Хьон Чун, Денис Шаповалов и Кайл Едмънд.

Ако стигне до полуфинал, евентуални трудности пред Димитров са №3 Ник Кирьос и №6 Диего Шварцман.

Анди Мъри е подложен под №2 в главната скица и ще стартира против Леонардо Майер или Райън Харисън. В неговата половина е и Милош Раонич.

Шотландецът се завърна на корта след 6-месеца пауза, откакто замести контузения Новак Джокович в демонстративния шампионат в Абу Даби. Той обаче отстъпи на Роберто Баутиста Агут с 2:6.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР