Григор Димитров ще се прибере в България късно тази вечер

...
Григор Димитров ще се прибере в България късно тази вечер
Коментари Харесай

Гришо се прибира по-рано от очакваното

Григор Димитров ще се прибере в България късно довечера или на следващия ден сутринта, заяви Блиц. По проект той е трябвало да пътува за родината си идната седмица – във вторник. Най-добрият ни тенисист обаче е отсрочил няколко уговорката, с цел да се върне незабавно и по-рано поради неприятната новина в фамилията му.

Неговият обичан дядо Господин умря малко след началото на Откритото състезание на Австралия, където Гришо доближи до четвъртфиналите. Едва по-късно той е бил известен от родителите си за тъжната вест. Именно поради нея този път нито татко му Димитър, нито майка му Мария не бяха в Мелбърн и не гледаха онлайн изявите на сина си.

„ Утре Григор първо ще даде конференция в София, а по-късно незабавно ще пътува за Хасково. Ще отиде при родителите си и на гроба на дядо си в намиращото се наоколо до града село Стойково ”, обявиха източници на Блиц.

" Да, вярна е информацията ви. Дядото на Григор Димитров умря преди време, лека му пръст! Погребението мина. Точна дата не мога да ви кажа, тъй като сега не съм в кметството и няма по какъв начин да ревизира ", удостовери кметът на хасковското село Стойково Пеньо Пенев.

" Майка  му и татко му скриха за гибелта от Григор Димитров, с цел да бъде съсредоточен към шампионата в Австралия. Господин Димитров умря на 80 години. Григор има и баба – Тонка, която е жива и здрава ", изясни още кметът на село Стойково.

След като остане няколко дни в Хасково, Гришо ще замине още веднъж за София, с цел да се приготви за започващия на 4 февруари шампионат в зала „ Арена Армеец ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР