Григор Димитров ще бъде поставен сред първите четирима във втория

...
Григор Димитров ще бъде поставен сред първите четирима във втория
Коментари Харесай

Григор Димитров ще е поставен в топ 4 на "Ролан Гарос"

Григор Димитров ще бъде подложен измежду първите четирима във втория за годината шампионат от Големия шлем - " Ролан Гарос ". Така българинът ще избегне среща с десеткратния първенец Рафаел Надал най-малко до полуфиналите.

Другите двама тенисисти, с които първенецът от финалите на АТП няма да играе преди финалната четворка в Париж, са спечелилият от мастърса в Мадрид Александър Зверев и финалистът от Australian Open Марин Чилич.

Надал ще е подложен под №1, а Димитров ще бъде трети или четвърти според от представянето на Чилич. Ако хърватинът преодолее четвъртфиналите в Рим, българинът ще е №4 в схемата.

Присъствието на Димитров измежду първите четирима сложени в Париж зависеше от Хуан Мартин дел Потро. Аржентинецът се отхвърли поради травма по време на мача с Давид Гофен от осминафиналите в Рим и няма да може да измести българския тенисист.

Димитров ще загуби четвъртото си място в международната класация, в случай че Чилич победи Пабло Кареньо Буста и се класира за полуфиналите в Рим. Световният №1 Роджър Федерер обаче пропуща целия сезон на червени кортове и ще освободи една позиция.

Другите огромни имена при мъжете, които няма да играят в Париж, са Анди Мъри и Жо-Вилфред Цонга. Участието на Дел Потро също е под въпрос поради контузията в слабините, която получи в четвъртък.

Откритото състезание по тенис на Франция, което ще се организира за 122-и път, стартира на 27 май. Жребият ще се тегли два дни по-рано.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ролан Гарос (329)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР