Григор Димитров се завърна в Тура с участие на надпреварата

...
Григор Димитров се завърна в Тура с участие на надпреварата
Коментари Харесай

Акапулко: Григор с шанс да вземе реванш от Креси; във втори кръг го чака Надал

Григор Димитров се завърна в Тура с присъединяване на конкуренцията в Делрей Бийч, само че не можа да покаже най-хубавото от себе си в нея и записа проваляне в четвъртфиналите от Джон Милман. Сега за първата ни ракета следва завръщане в Акапулко, където завоюва купата през 2014-а година и нееднократно е показвал най-хубавия си тенис. Българинът обаче нямаше изключително огромен шанс при преди малко изтегления чоп и още в първи кръг му следва да премери сили с американеца Максим Креси, който го в профил на ATP 250 конкуренцията в Мелбърн по-рано през сегашния сезон.

При възможна победа пък Григор ще се изправи против първенеца от Откритото състезание на Австралия, а точно Рафаел Надал. Това ще бъде самобитно повтаряне на конфликта им в същия град през 2019-а година, когато Матадора отстъпи единствено пет гейма на нашия съотечественик и след това завоюва купата. Испанецът също няма да има по никакъв начин лек старт, тъй като му следва дуел с Райли Опелка, който неотдавна завоюва купата в Далас и се намира в отлична форма.

Ако чудото стане факт, то хасковлията най-вероятно би се сблъскал с един всред Матео Беретини и Себастиан Корда, а лидер на неговата половина е международният номер две Даниил Медведев.

ATP Acapulco main singles draw
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР