Григор Димитров се класира на 1/4-финалите в Бризбейн след успех

...
Григор Димитров се класира на 1/4-финалите в Бризбейн след успех
Коментари Харесай

Димитров: Важното е да трупам самочувствие с всеки следващ мач

Григор Димитров се класира на 1/4-финалите в Бризбейн след триумф с 6:3, 6:4 над aвстралиеца Джон Милман. За втора поредна година те се срещнаха в този стадий на шампионата, а след края на мача Димитров направи съпоставяне сред двата дуела.

" Да, хубаво е, че завоювах по-лесно спрямо предходната година. Движих се добре по корта, направлявах множеството разигравания. В момента най-важно за мен е да натрупам самочувствие малко по малко, мач след мач ".

" В моментите, когато сервисът ми вървеше, играта беше окей. След това имах интервал, в който позволих много неточности. Той също направи превъзходни удари. Проиграх задатъка си и това можеше да промени характера на мача, само че се веселя, че завърши положително ", сподели 27-годишният българин.
Гришо с нова солидна победа, следва Нишикори (ГАЛЕРИЯ) Българският тенисист се наложи с 6:3, 6:4 над Джон Милман
Най-добрият ни тенисист похвали австралийския си противник.

" Той е превъзходен състезател. трябваше на няколко пъти да преодолява травми, огромен войник е. Резултатът можеше да бъде и по-различен. Надявам се, че той ще продължи да играе по този начин ", добави той.

На 1/4-финалите Димитров ще срещне втория подложен в схемата Кей Нишикори. Относно идващия си противник, Гришо отговори:

" В момента бих желал да се концентрирам върху това, което се случва от моята страна на мрежата. Нишикори е в мощна форма, чака ме сложен мач ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР