Григор Димитров разкри в Инстаграм коя е новата му любов

...
Григор Димитров разкри в Инстаграм коя е новата му любов
Коментари Харесай

Григор смени Мади за Ламборгини


Григор Димитров разкри в Инстаграм коя е новата му обич след раздялата с румънската актриса и модел Мадалина Геня. Най-добрият ни тенисист, който си открадна три дни отмора вкъщи в Монако, разгласява фотоси с жълто ламборгини. „ Това е полуда, моята обич “, написа 32-годишният хасковлия, който от дълго време е почитател на италианската марка. През 2019-а той даже си провежда конкуренция със ски звездата Линдзи Вон по улиците на Монте Карло, като той шофираше зелено ламборгини, а американката караше колело.

В последните дни Гришо е изключително деен в обществените мрежи, където показа и загадъчното обръщение „ Парите не могат да купят преданост “, загатвайки може би повода за скъсването с Геня. Чрез поредност от фрагменти Димитров сподели по какъв начин си е купил нови облекла и мебели, а по-късно и фотография на Виена от птичи взор. Утре той чака жребия си за своето шесто присъединяване на шампионата от категория АТР 500. където има да пази 180 точки за полуфинала си през 2022 година Тогава Григор падна от бъдещия първенец Даниил Медведев. Междувременно Илиян Радулов см обезпечи място на полуфинал в Мастърса на осемте най-хубави до 18

година На твърдата настилка в Чънду (Кит) геният ни се наложи над представителя на домакините И Чжоу с 6:4, 6:7(3), 6:1 и реализира втори следващ триумф в група “А “. На старта Радулов надделя Артюр Жеа (Фр), който през вчерашния ден отстъпи с 4:6, 6:7 на втория в света Родриго Пачеко. Мексиканецът и Радулов ще дефинират спечелилия в групата в директния мач между тях от последния кръг. В момента Илиян е №8 в ранглистата до 18 година Той е вторият българин, който се класира за финалния шампионат при юношите. През 2018-а Адриан Андреев приключи на трето място в шампионата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР