Григор Димитров разкри, че е мислел за отказване от тениса,

...
Григор Димитров разкри, че е мислел за отказване от тениса,
Коментари Харесай

Григор Димитров: Мислех да се откажа от тениса, не издържах...

Григор Димитров разкри, че е мислел за отричане от тениса, само че е намерил сили да продължи.

" Нещото, с което постоянно съм бил горделив, не са достиженията, а че не се предадох. Имал съм моменти, в които може би не желаех да продължа. Не устоях. Никой не знае за това. Но открих сили да продължа ", разкри най-хубавият ни тенисист пред bTV.

" Ние сме доста сплотено семейство. Днес, съзнавам, че споделям с родителите си доста повече, в сравнение с преди години. Те усещат постоянно, когато нуждая се да бъдат до мен. И има нещо доста особено в това да кажа: " Искам да сте с мен ". В забързания темп на дните ми, в моментите, в които е най-тежко, когато сме дружно, тогава и дните стават някак по-красиви ", показа още Гришо.

" Кортът е едно от най-самотните места на света. Там няма с кого да си кажеш нещо. Там имаш единствено себе си. Там би трябвало да слушаш себе си, да схванеш себе си, да изпращаш верните сигнали към себе си. Ти си най-хубавият си другар. Всеки има този разговор със себе си. Особено, когато играеш. Това възприятие в стомаха. Пулсът ми, който се форсира. Нощта преди мач. Толкова моменти има още преди да започнеш мача. Там разбираш повече за себе си ", прям е Димитров.

" Всеки може да играе от дивана у дома. Баща ми обаче от дете ме е научил, че на корта има единствено един победител, а ние сме доста в тура, това значи, че в множеството време останалите са губещи. Не може всички да сме постоянно спечелили. Не желая да се пазя и да давам отговор. Не е моя работа. Моята работа е на корта ", демонстрира схващане той.

" Осъзнах какво значи за мен тази поддръжка, с българските флагове по трибуните, някъде към 2015 година И оттогава, това възприятие не ме е пускало нито за момент. Безценно е. Аз съм българин и колкото пъти надвивам, побеждава и България. Ядосвам се, когато изгубвам, тъй като губи България, губят и родителите ми ", приключи Григор.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР