Григор Димитров прие уайлдкард за АТР 250 надпреварата в Уинстън

...
Григор Димитров прие уайлдкард за АТР 250 надпреварата в Уинстън
Коментари Харесай

Тийм: Не исках да печеля така срещу човек като Григор, надявам се да е готов за US Open

Григор Димитров одобри " уайлдкард " за АТР 250 конкуренцията в Уинстън Сейлъм за да натрупа повече спортна процедура преди идното Открито състезание на Съединени американски щати. За страдание обаче, това не се случи, откакто най-хубавият ни тенисист бе заставен да се откаже още в откриващия си конфликт против Доминик Тийм.

Българинът изнесе същински тенис рецитал в първия сет, по време на който съперникът му не мога да завоюва нито един гейм, само че в средата на втория сет на нашия съотечественик му прилоша и той се оплака от световъртеж, заради което минути по-късно реши да постави несвоевременен завършек на дуела.

Така австриецът продължава към четвъртфиналната фаза на шампионата, само че самият той в изявлението си на корта след мача показа по какъв начин не е благополучен от успеха при по този начин стеклите се условия.

" В такива моменти няма какво да се каже. Това несъмнено не е методът, по който желаех да печеля мача тъкмо против него. Григор е превъзходен състезател и страховит човек. Надявам се казусът му да не е сериозен и му поисквам бързо възобновяване, с цел да бъде изцяло подготвен за US Open. Това е всичко, което мога да кажа сега.

Единственото положително нещо през днешния ден е, че ще мога да играя още един дуел на следващия ден. Вчерашният ми конфликт беше доста уморителен и не беше по никакъв начин елементарно за мен да се приготвя за днешната среща, да играя на цялостни обороти. Първият сет бе разочароващ, само че по-късно започнах да се усещам по-добре. Ще ми бъде от изгода това, че ще мога да изляза на корта още един път на корта на следващия ден и както споделих, това е единствената добра вест през днешния ден ", показа някогашният №3 в света.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР