Григор Димитров победи Ласло Джере със 6:3, 6:2, 6:0 във

...
Григор Димитров победи Ласло Джере със 6:3, 6:2, 6:0 във
Коментари Харесай

Димитров се справи лесно с Джаре, чака Джокович в трети кръг на Аустрелиън Оупън

Григор Димитров победи Ласло Джере със 6:3, 6:2, 6:0 във втори кръг на Aустрелиън Оупън. Българинът се оправи с лекост. Първата ни ракета не бе напрегнат в нито един миг, само че и не смъкна темпото, заради което съумя да затвори срещата по-късно повече от час и половина на корта.

В идващия кръг някогашният №3 ще се изправи против Новак Джокович или Енцо Куако. 9-кратния първенец и французинът се изправят един против различен малко по-късно през днешния ден.

Българинът проби още във втория гейм на мача против Джере. При 5:3 Димитров изпусна един сетбол при сервис на Джере, само че по-късно затвори сета на личен сервис.

Втората част стартира с пробив на Григор още в първия гейм. Димитров направи нов брейк за 4:1, а при 5:2 пропусна три сетбола при сервис на Джере. След това Григор завоюва сервис гейма си с цел да поведе с 2:0 сета.

Ситуацията не се промени и при започване на третия сет. Настроението липсваше от играта на Ласло Джере, до момента в който Григор печелеше бързо сервис геймовете си и не позволяваше на противника да откри ритъма си. Гришо бързо поведе с 3:0 и два пробива. Българинът продължи да господства и и го победи с 6:0! В заключителната част Григор загуби единствено четири точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР