Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на турнира на трева от

...
Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на турнира на трева от
Коментари Харесай

Григор Димитров загуби от Алкарас в Куинс

Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на шампионата на трева от сериите АТП 500 в лондонския клуб Куинс.
Прочетете още
Българинът отстъпи с 4:6, 4:6 на №1 в схемата и №2 в международната класация Карлос Алкарас от Испания. Срещата продължи 94 минути.

Димитров направи седем двойни неточности в мача и това бе една от аргументите за загубата. Българинът направи два пробива от осем възможонсти, а Алкарас проби четири пъти от шест шанса.

Преди този мач Димитров реализира четири следващи победи без да загуби сет. Той записа два триумфа в главната скица и два в квалификациите.

Димитров поведе с 40-15 в първия гейм, само че след две двойни неточности разреши на Алкарас да пробие. При 2:3 Григор имаше три благоприятни условия да върне пробива, само че не съумя. До края на сета Алкарас сервира доста устойчиво и взе първата част с 6:4.

Българинът стартира ослепително втория сет и поведе с 3:0. За страдание Алкарас съумя да върне пробива и понижи изоставеното си на 2:3. При този резултат Гришо имаше точка за пробив, само че не съумя да се възползва. За сметка на това Алакарас проби още веднъж и направи цялостен поврат за 4:3. Това не пречупи Димитров и той реализира рибрейк за 4:4. В идващия гейм Григор направи нови две двойни неточности и позволи нов пробив за 4:5. След това Алкарас затвори мача на личен сервис.

За достигането си до четвъртфиналите Димитров проработи 90 точки за международната класация.

Българинът е първенец в Куинс от 2014 година.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР