Григор Димитров определи настоящия сезон като най-добрия в неговата кариера.

...
Григор Димитров определи настоящия сезон като най-добрия в неговата кариера.
Коментари Харесай

Григор Димитров: Това е най-добрият ми сезон


Григор Димитров дефинира сегашния сезон като най-хубавия в неговата кариера. Освен трите извоювани трофеи (Бризбейн, София и Синсинати), полуфинала в Откритото състезание на Австралия, както и завръщането в топ 10, през тази година най-хубавият ни тенисист ще дебютира и във Финалите на ATP в Лондон. В момента Григор е в Париж, където се приготвя за последния Мастърс шампионат за сезона. Българинът е подложен под номер 6 във френската столица, като ще стартира присъединяване си от втори кръг, а негов противник ще е спечелилият от дуела сред Ришар Гаске и Беноа Пер.

„ Обичам да играя в Париж. Живял съм в града, познавам го добре. А също и хората, идвайки тук толкоз пъти. Без подозрение това е най-хубавият ми сезон. Спечелих огромни шампионати, пропуснах някои съревнования и това ми оказа помощ да остана пресен. В последна сметка резултатите демонстрират всичко това. Голямо достижение е да бъда в Лондон освен за мен, само че и за екипа ми “, съобщи Димитров.

„ В последните седмици играх доста добре. Имах и някои тежки загуби, само че в това време не спирах да имам вяра. Вероятно ще осъзная какво тъкмо съм сторил едвам когато дойде в Лондон. Показвах неизменност в изявите си през целия сезон. Класирах се на четвъртфинали, полуфинали съвсем всяка седмица, върнах се в Топ 10, тъй като започнах да надвивам и в дните, когато не демонстрирах най-хубавия си тенис. Работех в допълнение даже и тогава, когато това не бе нужно “, добави още първата ни ракета. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР