Григор Димитров несъмнено е най-разпознаваемият активен български спортист в световен

...
Григор Димитров несъмнено е най-разпознаваемият активен български спортист в световен
Коментари Харесай

Обединени от обща кауза: Григор взе участие на търг в подкрепа на българските деца

Григор Димитров безспорно е най-разпознаваемият деен български състезател в международен мащаб и достиженията му на корта мъчно биха могли да бъдат усъвършенствани в близко бъдеще от различен наш съотечественик. Известността обаче носи и своите отговорности, а точно да даваш добър образец на идващото потомство и да отстояваш дадени дела. Точно това направи първата ни ракета през вчерашния ден, включвайки се отдалечено в обичайния търг на " Фондация за нашите деца ". Въпросната организация се грижи за развиването и щастливия живот на малчуганите, защото съгласно тяхната статистика всяко трето родено дето у нас е в риск и от фондацията гордо декларират, че са трансформирали 18 хиляди човешки ориси в 30-годишната си активност.

Вчера пък се състоя т.нар " Вечер на добродетелите ", в която се организира и към този момент упоменатия търг, където редица известни персони се разделиха със свои скъпи движимости, с цел да се опитат да оказват помощ на децата в неравностойно състояние, като Григор също беше част от благородната самодейността, дарявайки една от своите ракети. В последна сметка вечерта мина повече от сполучливо, тъй като беше събрана сумата от 230 хиляди лв., а ето какво споделиха и домакините на събитието:

" Един от най-вълнуващите моменти по време на Вечер на добродетелите постоянно е благотворителният ни търг, воден от Игор Марковски. И тази година, с помощта на редица компании, посолства и частни донори, каталогът за наддаването включваше изключителни предмети и прекарвания, измежду които:
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР