Григор Димитров направи страхотен обрат в първия кръг на турнира

...
Григор Димитров направи страхотен обрат в първия кръг на турнира
Коментари Харесай

Григор направи страхотен обрат срещу Макдоналд

Григор Димитров направи страховит поврат в първия кръг на шампионата в. Надпреварата на твърда настилка има награден фонд 3,8 милиона $.

Димитров реализира триумф над участващия с „ уайлд кард “ Макензи Макдоналд. Българинът обърна американец след 2-6, 7-6(4) и 6-1 за два аса на корта.

Макдоналд стартира доста мощно и поведе с 4-0 по пътя си към триумфа в първия сет. Във втората част той дръпна с 5-1. 32-годишният хасковлия обаче се върна в мача и се възползва от спада в играта на противника си. Той взе пет следващи гейма и поведе с 6-5. Стигна се до тайбрек, в който американецът поведе с 3:1 точки. После обаче Григор взе шест от идващите седем разигравания, с цел да довърши обрата.

Нашенецът започва с пробив в третата част, след което Макдоналд повика физиотерапевт на корт. Той се оплака от проблем с рамото на играещата дясна ръка. Мачът продължи само че американецът няма сили да се съпротивлява и бързо даде сета.

Димитров проработи 45 точки и 53 145 $ от наградния фонд. Във втория кръг той ще играе против спечелилия от мача сред Холгер Руне и Феликс Оже-Алиасим.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР