Григор Димитров има репутацията на един от най-трудолюбивите и отдадени

...
Григор Димитров има репутацията на един от най-трудолюбивите и отдадени
Коментари Харесай

Веднъж нарочно пропуснах тренировка: Григор отговаря на любопитни въпроси от Tennis TV

Григор Димитров има репутацията на един от най-трудолюбивите и отдадени на специалността си тенисисти, само че даже той признава, че се е случвало преднамерено да пропусне подготовка. Това показа самият той в последното видео, оповестено от Tennis TV, в което най-хубавият ни играч и някои от сътрудниците му взеха присъединяване в предизвикването " Съм/Не съм " и трябваше да отговорят на серия от любопитни въпроси.

Първият от тях беше дали в миналото са чупили ракета, при което хасковлията се засмя и съобщи, че надали има някой, който да е по-зле от него в това отношение и го прави както на тренировки, по този начин и в публични дуели. Освен това родният ни представител призна, че е имало случай, в който си е измислял опрощение, с цел да пропусне подготовка, само че това се е случвало единствено един път, и то преди доста време. 

Българинът показа също по този начин, че е употребявал непознат профил за платената филмова платформа Netflix и даже продължава да го прави до ден сегашен. Сред останалите въпроси към играчите бе и дали е имало случай, в който да не са се къпали в продължение на 3 дни, само че Димитров бе безапелационен, че сходно нещо няма по какъв начин да бъде реалност, защото си взима душ по 5 пъти дневно.

В предизвикването се включиха още Гаел Монфис, Тейлър Фриц, Франсис Тиафо, Хуберт Хуркач и Себастиан Корда, а техните отговори можете да чуете в следното видео:
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР