Григор Димитров има изиграни само два мача с американския гигант

...
Григор Димитров има изиграни само два мача с американския гигант
Коментари Харесай

Григор Димитров трябва да спре сервисите на Джон Иснър

Григор Димитров има изиграни единствено два мача с американския колос Джон Иснър. През 2015-а в Маями, Иснър завоюва с 7-6(2), 6-2. Но през август тази година хасковлията се ревншира в Синсинати.

 ГЛЕДАЙ ТУК: Григор Димитров - Джон Иснър 7:6(4) онлайн
ГЛЕДАЙ ТУК: Григор Димитров - Джон Иснър 7:6(4)

Американецът е спечелил единствения мач посред им досега

Срещата беше полуфинална на шампионата " Мастерс " 1000 и предшестваше най-големия успех на българина в кариерата му до момента. Иснър се намираше в превъзходна форма след серия от триумфи след Уимбълдън. Мачът доближи до два тайбрека, извоювани от Димитров на 4 и на 10.

Иснър разчита прекомерно на сервиса си, само че умее да покрива огромна част от корта с големия си растеж. През годината той има 34 победи и 20 загуби. На твърда настилка триумфите са му 21, а неуспехите 13. Той подвигна две купи през юли. Веднага след Уимбълдън завоюва американското състезание на трева в Нюпорт и две седмици по-късно стана първи в Атланта.

Ключът за триумф в мач против Иснър е минимизиране на асовете му и предизвикателство на допустимо най-вече дълги разигравания. Как става това беше образно демонстрирано на Уимбълдън, където с половин метър по ниския от него Дуди Села ненадейно го отстрани след петсетов трилър.

 Снимка 302796
Източник:

Григор има 44 победи и 18 загуби през 2017-а. Букмейкърите самоуверено залагат на негов триумф. Коефициентите са 1.40 към 3.00. Все отново всички желаят да гледат в събота четвъртото издание за годината на зрелището Григор Димитров - Рафаел Надал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР