Григор Димитров достигна нов връх в кариерата си, класирайки се

...
Григор Димитров достигна нов връх в кариерата си, класирайки се
Коментари Харесай

Нощен мач за Григор и Федерер

Григор Димитров доближи нов връх в кариерата си, класирайки се за четвъртфинал на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис. На пътя му обаче застава голямо затруднение - рекордьорът по трофеи от Големия шлем (20) и някогашен номер 1 в света Роджър Федерер.

Двамата ще излязат един против различен за осмия мач между тях. Срещата е последна на централния корт в Ню Йорк и се чака да стартира в ранните часове на сряда (4 септември), към 3:30 ч. българско време.

Преди Маестрото и българинът да застанат от двете страни на мрежата, те би трябвало да изчакат развръзката в два мача от конкуренцията при дамите и един при мъжете.

Димитров има опция да реализира първа победа в кариерата си против международния номер 3. До момента Фед е решителен против родения в Хасково тенисист и има 7 победи. Последната му е от Ротердам през 2018 година, когато двамата играха на край.

Победителят в мача ще се изправи против Данийл Медведев или Стан Вавринка. Тяхната среща ще се изиграе преди тази на Григор и Федерер.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР