Григор Димитров даде откровено интервю пред Sportinglife.com, в което говори

...
Григор Димитров даде откровено интервю пред Sportinglife.com, в което говори
Коментари Харесай

Григор: Преборих се със своите демоните, най-доброто предстои!

Григор Димитров даде искрено изявление пред Sportinglife.com, в което приказва за към този момент завършващия сезон и смяната в себе си. Българинът показа по какъв начин е намерил постоянството в играта си и сподели огромна упоритост да продължи да усъвършенства представянето си.

"Опитвам да запълня дребните празноти, които мисля, че мога да направя по-добре. Отсега нататък само дребните неща ще вършат огромната разлика ", показа Димитров. "За да го направя, имам екип към себе си. Мисля, че те ще ми оказват помощ да направя идната стъпка, тъй като постоянно мисля, че има последваща стъпка. Искам да дам всичко от себе си. "

"Мисля, че последните 10 месеца играя против супер играчи. Мисля и че в един миг гледах от кого съм изгубил мачове и всичко това. Бяха постоянно качествени играчи, по-високо в ранглистата. Смятам, че това е добър знак.

"Всяка година научаваш повече за себе си, за своята игра, за играчите, свърших доста на корта и отвън него. Мисля, че най-сетне нещата се подреждат. "

"Мисля, че рано или късно осъзнаваш нещата в живота, дали е тенис или нещо друго. Мисля, че доста от съставените елементи при мен са налице. Мисля, че моите решения са дълготрайни. Просто трябваше да се преборя със своите демони, с цел да намеря верния път към това да бъда задоволително непрекъснат. "

"Мисля, че най-хубавото следва. Много съм разчувствуван от това, което следва. Вече виждам с неспокойствие към идващия сезон. "

"Може би ще се завърна следващата година и няма да се оправя толкоз добре. Какво мога да направя? Това не е краят на света. Ще се върна и ще продължа пробвам да доближи до това, до което желая да доближи ", приключи метафизичен Григор.

Промяна в проектите на Григор за сряда

Дани Валверду: Тренировките с Надал доста помогнаха за израстването на Григор
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР