Грегоар Барер е първият съперник на Григор Димитров в турнира

...
Грегоар Барер е първият съперник на Григор Димитров в турнира
Коментари Харесай

Григор Димитров започва участието си в Монпелие срещу Грегоар Барер

Грегоар Барер е първият противник на Григор Димитров в шампионата от категория ATP 250 в Монпелие. Французинът, намиращ се под №91 в ранглистата надви над Жоао Соуса с 6-2 7-6(6). Той губеше с 2-6 точки в тайбрека на втората част, само че съумя да отрази четирите сетбола, обърна резултата и ще играе против българина във втория кръг в сряда, написа " Тенис Кафе ".

25-годишният Барер е с актив от две победи и три загуби през 2020 година Той отпадна в първия кръг в Доха от Жереми Шарди и на старта в Аделаида от Сам Куери. След това, на Australian Open, надигра египтянина Мохамед Сафват, само че във втората фаза загуби от Гуидо Пея в четири сета.

Французинът загуби седем позиции при обновяването на ранглистата на 3 февруари, а рекордното му класиране е №80 през предишния сезон. Към момента той няма край на равнище ATP в кариерата си.
Българинът стартира конкуренцията от категория ATP 250 непосредствено от втори кръг. Филип Крайнович и Яник Синер са измежду евентуалните съперници на някогашния №3 на 1/4-финалите на Open Sud de France, а в частта е и топ поставеният Гаел Монфис.

№2 в схемата е Давид Гофен, който на 1/4-финал може да се изправи против Феликс Оже-Алиасим, а в неговата част са още Денис Шаповалов, Фелисиано Лопес, Жил Симон и Пиер-Юг Ербер.

Григор за последно отпадна във втори кръг на Australian Open след проваляне с 4-6 6-7(6) 6-3 7-6(3) 6-7(3) от международния №80 Томи Пол. Първата ни ракета навакса закъснение от 0-2 сета и сервираше за мача в петата част при 5-4 гейма, само че бе продънен. А в решителния шампионски тайбрек до 10 точки, който преди две години бе въведен от уредниците, отстъпи с 3-10.

След Монпелие, в интервала сред 8 и 16 февруари, Григор Димитров ще играе в Ротердам.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР