Греъм Кери ще напусне след края на полусезона в родното

...
Греъм Кери ще напусне след края на полусезона в родното
Коментари Харесай

Ас на ЦСКА иска да разтрогне

Греъм Кери ще напусне след края на полусезона в родното състезание. Ирландецът към този момент е провел диалог със притежателя на клуба Гриша Ганчев, в който е отправил молба договорът му да бъде преустановен, в случай че здравословното положение на брачната половинка му не бъде усъвършенствано в околните дни преди Коледа, написа " Мач Телеграф ".

Кери бе освободен от ЦСКА, с цел да се прибере в Ирландия, и ще пропусне срещите с Рома и Черно море. Все още няма информация по кое време халфът ще се върне в България.

Ако се стигне до разлъка сред Кери и клуба, халфът евентуално ще си търси тим на Острова. Не е изключено той да се завърне в някогашния си клуб Плимут Аргайл. Договорът му с алените е до 30 юни 2022 година.
свързани новини2729на 23.09.2021
„ Възможно е Кери да не вземе присъединяване повече през този сезон. Ние одобряваме нещата такива, каквито са. От морална позиция ние нямаме право да го задържим, макар че се намираме в доста тежка обстановка и тъкмо хора като Кери и Варела са ни доста нужни “, разяснява Стойчо Младенов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР