Гръцкият заместник-министър на здравеопазването Павлос Полакис отново бе подложен на

...
Гръцкият заместник-министър на здравеопазването Павлос Полакис отново бе подложен на
Коментари Харесай

Скандален гръцки зам.-министър отново запали страсти

Гръцкият заместник-министър на опазването на здравето Павлос Полакис още веднъж бе подложен на рецензии, разяснява атинският в. Катемерини.

Лидерът на най-голямата опозиционна партия "Нова народна власт " Кирякос Мицотакис упрекна члена на държавното управление на Алексис Ципрас в потреблението на цинични и вулгарни думи. Полакис по-рано съобщи, че претендентът на "Нова народна власт " за народен представител в Европейския парламент Стелиос Кимбрупулос се е възползвал от заболяването си (мускулна атрофия), с цел да получи пост в Здравната каса на страната.

"Такива изявления са неприемливи и грозни изключително когато излизат от устата на човек, виновен за здравето на хората. Тези думи ги дефинирам като цинични и вулгарни, тъй като са адресирани към човек, който е прикрепен към инвалидната количка от най-ранна възраст ", е декларирал още Мицотакис.

Критики към зам.-министъра са били отправени и от партията му СИРИЗА.

Това не е първият скандал с Полакис. Преди време той бе провокирал гнева на европейския комисар по опазването на здравето Витенис Андриукайтис. Поводът е бил, че заместник-министърът е пушил в постройка на ведомството в Атина.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР