Гръцкият гранд ПАОК излиза днес срещу родния Монтана в първа

...
Гръцкият гранд ПАОК излиза днес срещу родния Монтана в първа
Коментари Харесай

Треньорът на ПАОК: Мачът срещу Монтана няма да е лесен

Гръцкият гранд ПАОК излиза през днешния ден против родния Монтана в първа среща от 1/16-финалите на “Чалъндж къп ” без една от звездите си.

Нидерландският национал Гийс Йорна получи травма по време на последния мач на ПАОК против Кифисия (3:0) и се нуждае от 10-ина дни за възобновяване.

Двубоят е с начален час 19,00 и ще бъде излъчен онлайн по MAX SPORT 2.
 ПАОК без звезда от Нидерландия против Монтана ПАОК без звезда от Нидерландия против Монтана
„ Не знам за какво се случва това. Освен успеха загубихме и Гийс Йорна, а играем с Монтана в европейските клубни шампионати. Говорихме с него, говорихме и с лекарите, не мисля, че казусът е сериозен. Може би би трябвало да пропусне една седмица. Но е несъмнено, че ще пропусне първия мач с Монтана. Но имаме играчи, които могат да го заместят ”, съобщи старши-треньорът на отбора от Солун.
 Монтана излиза против ПАОК в Солун в “Чалъндж къп ” Монтана излиза против ПАОК в Солун в “Чалъндж къп ”
“Мачът против Монтана няма да е елементарен. В момента е първият в България. Влизаме и в поредност от поредни мачове на всеки 3 дни, защото след първия мач с Монтана отиваме на Крит за мача с ОФИ, по-късно още едно пътешестване до България за реванша и по-късно имаме мача с Милон. Но ние се приготвяме по подобаващ метод ”, съобщи северно-македонският ментор на ПАОК Йошко Миленкоски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР