Гръцката служба за борба с тероризма съобщи, че нейно разследване

...
Гръцката служба за борба с тероризма съобщи, че нейно разследване
Коментари Харесай

В Гърция разбиха голяма страхотия

Гръцката работа за битка с тероризма заяви, че нейно следствие е довело до откриване на незаконна организация, обвързвана с крайнодясна формация, забъркана в бомбени набези и палежи. Това съобщи организация АНА-МПА.

Координирани полицейски интервенции са подхванати тази заран в региона Атика и в други региони на Гърция, уточнява в. Монитор, представен от Блиц.

Полицията заяви, че е задържала шестима души по съмнения, че принадлежат към екстремистката формация и са взели участие в серия от набези тук-там, където се събират мигранти или антисистемни организации.

Полицията е подхванала и обиски на домовете на обвинените и се чака да бъдат арестувани още хора за разпит в границите на следствието. При обиските са открити експлозиви и коктейли Молотов.

Разследването е обвързвано с над 20 офанзиви през последните месеци, за които " избрана организация " е поела отговорност, заяви полицията, без да уточни за коя организация съответно става дума, защото следствието не е завършило.

Според някои гръцки медии интервенцията е подхваната против крайнодясната формация Комбат 18 Гърция, считана за клон на английската неонацистка организация Комбат 18.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР