Гръцката полиция е задържала предполажгаемие убиец на фена на АЕК,

...
Гръцката полиция е задържала предполажгаемие убиец на фена на АЕК,
Коментари Харесай

Арестуваха предполагаемия убиец на фена на АЕК

Гръцката полиция е задържала предполажгаемие палач на фена на АЕК, който почина след нсблъсък с последователи на Динамо Загреб в понеделник вечерта в Атина.


Арестуваният е почитател на Панатинайкос. БГНС припочня, че точно запаляковци на ПАО помогнаха на хърватските хулигани да стигнат необозкопоя до Нея Филаделфия, кварталът където се намира стадионът на АЕК и където се разигра кървавия екшън.

Според информациите от южната ни съседка причинителят на убийството е бил в пандиза, само че преди 6 месеца е освободен. Отпечатъците по тялото на жертвата съответстват с тези на обвинения.

Днес е погребението на 29-годишния Михалис Кацулис.

Преди полицията да стигне до идентифицирането на килъра, повече от 100 последователи на хърватския отбор бяха арестувани. Всички те към този момент са освободени.

Очевидец споделя за кървавата нощ в квартал " Неа Филаделфия ".

" Не мога да допускам, че оцелях. Дойдоха тук да убиват, а аз съм жив единствено по знамение ", стартира изповедта си гъркът.

Той разкри, че е бил атакуван от хулигани на метри от мястото, където Михалис е получил смъртоносната рана.

" Отидох да взема два билета за мача. Започнаха да тичат към нас. Бяха с маски на лицата. Удариха ме толкоз мощно, че припаднах. Носеха лостове и палки ", споделя фенът на АЕК, който има има пострадвания по краката и 10 шева на главата.

" Щом си спомня онази нощ, незабавно ме побиват тръпки. Това принуждение би трябвало да спре. Гърция като люлка на цивилизацията не заслужава такива подиуми. Как им позволиха да дойдат тук? ", пита обезверен почитател.

Свидетелят на ужаса познавал и убития Михалис.

" Той беше страховит човек. Искам да изкажа най-дълбоките си съболезнования на фамилията му. Ще го помня, до момента в който съм жив. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР