Граничният полицай, който е пострадал тежко при инцидент с тир

...
Граничният полицай, който е пострадал тежко при инцидент с тир
Коментари Харесай

Граничарката на Калотина е ударена от тир след проверката

Граничният служител на реда, който е потърпевш тежко при случай с тир тази нощ на контролно-пропусквателен пункт Калотина , е бутнат след осъществяване на инспекцията. Това излиза наяве от прессъобщение на прокуратурата, която е почнала досъдебно произвеждане.

Тирът е с турска регистрация и е дошъл на излаз от България към 23 часа през вчерашния ден . След осъществена инспекция транспортното средство, ръководено от жител на Турция, се отправило към границата с Република Сърбия, като непосредствено по-късно настъпил удар сред товарния автомобил и служителя на Гранично полицейско ръководство.
 Гранична служителка е с заплаха за живота след случай на Граничен контролно-пропусквателен пункт
Гранична служителка е с заплаха за живота след случай на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина "

Турски камионджия е арестуван

След случая лидерът на МПС траял придвижването и достигнал до контролно-пропусквателен пункт - вход в Република Сърбия . Не излиза наяве дали водачът въобще е схванал, че е предизвикал случай. На вход Сърбия е паркирал настрана от пропусквателните пунктове и се е преместил в кабината на друго транспортно средство с турска регистрация.

Той е бил открит от сръбските контролни органи и предаден на българските управляващи след техен сигнал.

В момента се снемат пояснения от водача, който е арестуван за 24 часа. Предстои назначение на съдебномедицинска и автотехническа експертизи.

Образуваното досъдебно произвеждане е за осъществено закононарушение по член 343, алинея 1, б. " б ", прочие 2, вр. член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР