Граничната сигурност е постоянен приоритет за българското правителство, особено в

...
Граничната сигурност е постоянен приоритет за българското правителство, особено в
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: МВР цени сътрудничеството с Департамента по енергетика на САЩ

Граничната сигурност е непрекъснат приоритет за българското държавно управление, изключително в подтекста на актуалните провокации, посочи основният секретар на Министерство на вътрешните работи на отбелязването на десетата годишнина от осъществяването в България на Програмата „ Втора линия на отбрана “ на Департамента по енергетика на Съединени американски щати .

" През последните години в ръководството на границите бяха вложени обилни старания и запас, беше насъбран и скъп опит ". Той уточни, че географското състояние на страната ни я прави уязвима от позиция на опити за потреблението на територията на страната като директна зона за реализиране на доставки, свързани с нуклеарни и радиоактивни субстанции и материали.

" Всички сме наясно с огромните последствия, до които може да докара възможната им приложимост за реализиране на терористични офанзиви – огромен брой потърпевши, провали върху околната среда, материални вреди. Затова в Министерство на вътрешните работи високо оценяваме съдействието с Департамента по енергетика на Съединени американски щати, с помощта на което на ГДГП е предоставена техническа помощ на стойност над 50 милиона щатски $ ", съобщи основен комисар Ивайло Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР