Грандиозно лазерно и светлинно шоу, заедно с 20-минутна заря, бяха

...
Грандиозно лазерно и светлинно шоу, заедно с 20-минутна заря, бяха
Коментари Харесай

Грандиозно светлинно, музикално и арт шоу зарадва над 5000 край Марица

Грандиозно лазерно и светлинно шоу, дружно с 20-минутна заря, бяха кулминационната точка на тържествата във връзка 5-та годишнина от оповестяването на Пловдив за Европейска столица на културата.


Над 5000 пловдивчани се стекоха още от 20:00 часа край крайбрежията на Марица на затворения бул. "Марица юг ", с цел да се насладят на осъществяванията на Deep Zone Project, Михаела Филева, Графа и Любо Киров.


С края на концертите настъпи и кулминационната точка с 20-минутно образно шоу, което накара присъстващите да ръкопляскат дълго след края му.


Нощните занимания бяха единствено кулминационната точка на целодневния празник край реката. Още от сутринта пловдивчани се стекоха на бул. „ Марица-юг “, с цел да се включат в множеството занимания и да станат очевидци на атриктивни осъществявания.


Всички искащи скоюиха от двуметрова височина върху голяма надуваема възглавница. Фрий рънърът и каскадьор Златко Ганчев, дружно със свои сътрудници, демонстрираха скок-каскади от 4-метрова височина.


Професионални балансьори минаха на 10-метрова височина над реката върху специфични ленти. От 11.30 стартира и шоуто с въздушна акробатика на три моторни парапланера на професионалните водачи Петьо Кюркчийски, Илия Танчев и Димитър Бояджиев.


"Празник на реката “ е плануваният акцент в културната стратегия, с който "Пловдив 2019 “ изпраща лятото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР