Грандиозен скандал избухнал в първите дни на Новата година между

...
Грандиозен скандал избухнал в първите дни на Новата година между
Коментари Харесай

Лили Иванова иска от Корнелия Нинова 20 бона обезщетение за накърнен авторитет

Грандиозен скандал избухнал в първите дни на Новата година сред Лили Иванова и Българска социалистическа партия, научи HotArena. В дъното на интригата стоял някогашният брачен партньор на естрадната прима Янчо Таков, който в този момент се явява консултант на алената Българска свободна телевизия (БСВТ), която би трябвало да започва до десетина дни.

Партийната медия получи лиценз от Съвет за електронни медии и в последните дни на декември бе качена на спътник и има сигнал, въпреки към момента да няма стратегия. За сметка на това 24 часа на нейния канал се върти логото на алената телевизия дружно с клип, в който минават фрагменти от новинарския поток, съпроводени с емблематични лица на родната просвета като Емил Димитров и Лили Иванова и фрагменти от остарели български филми – „ Дами канят ” със Стефан Данаилов и „ Козият рог ” с Антон Горчев. Денонощно по към момента нестартиралата медия се върти и емблематичната ария на Емил Димитров „ Моя страна, моя България ”, която е всекидневен химн на Българска социалистическа партия.

Но до момента в който Столетницата няма проблем с правата върху безконечната мелодия, то не по този начин стоят нещата с облика на Лили Иванова, настояват пред „ Уикенд ” медийни спецове. Оказва се, че строителите на партийната телевизия решили, че до старта на програмата няма проблем да излъчват непрекъснато познати ретро лица като Лили Иванова, Стефан Данаилов, Емил Димитров и Антон Горчев, които да нахъсват феновете на БСВТ най-вече на възраст над 60 години.

Никой обаче не си направил труда да попита примата дали е съгласна обликът й да се асоциира с новата партийна медия. Когато научила за това безчинство от страна на управленията на Столетницата и на малкия екран, изпълнителката на „ Ветрове ” напряко побесняла. Лили се ядосала и поради това, че е погазен престижът й, и поради обстоятелството, че можеше да завоюва солидна сума, в случай че публично се беше съгласила да стане лице на БСВТ. Естрадният динозавър не дава нищо безплатно и това е известно от десетилетия освен на работещите в шоубизнеса. Има доста случаи на благотворителни концерти, на които Лили отхвърля да пее, в случай че не получи стабилен хонорар. Всъщност певицата се чувствала афектирана най-много на брачен партньор № 3 в живота си Янчо Таков, който съгласно слуховете дал концепцията дружно с логото на партийната медия да се появява и обликът на тогавашната му обичана. Легендарният водещ и соц функционер обаче не си направил труда да попита персонално Лили дали е съгласна, смятайки, че като неин някогашен мъж, спомогнал за блестящата й кариера, и в този момент има някакви права над нея. Иначе откогато се разведоха двамата не питаят изключително топли усеща един към различен.

Мълвата из коридорите на „ Позитано ” 20 гласи, че естрадната прима поискала от водача Корнелия Нинова обезщетение от 20 000 лв. за оскърбен престиж. „ Уикенд ” научи, че строителите на партийната телевизия най-вероятно ще платят парите на звездата и даже ще я поканят да пее на предизборните им манифестации тази пролет.  Стефан Данаилов е зам.-председател на Столетницата и неин народен представител, тъй че е обикновено партийната телевизия да демонстрира неговото лице, още повече, че Ламбо от години възбужда аления електорат.

Покойният Емил Димитров също бе обвързван с лявата концепция. Неговото предпочитание даже бе песента „ Моя страна, моя България ” да бъде като химн на Българска социалистическа партия, тъй като тя единствена се борела за правата на онеправданите и обществено слабите. Затова и синът на обичания реализатор - Емил Димитров-син даде правата на песента на Българска социалистическа партия, подписвайки през 2005 година контракт с тогавашния водач на партията Сергей Станишев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР