Грандиозен сексскандал се вихри в монтанско. Шефът на областния съвет

...
Грандиозен сексскандал се вихри в монтанско. Шефът на областния съвет
Коментари Харесай

Грандиозен сексскандал! Футболен ръководител към млада съдийка: Искам да те изнасиля!

Грандиозен сексскандал се вихри в монтанско. Шефът на регионалния съвет на БФС Ангел Стоянов подлуди с мръсни известия млада съдийка от Лом, разкрива BulNews.bg, публикувайки и чата, в който има много нецензурни изрази. След като мераците му останали незадоволени, той почнал да тормози душевен дамата и да спъва работата й.

За казуса сигнализира треньорът на женския тим на Атлетико (Лом) Свободин Колев. Жертвата на половия тормоз е жена му Теодора Тодорова, която е футболен арбитър. (б.р. - двамата са на фотографията вляво)

„ Време е да изкарам нечии кирливи ризи! Председателя на Оценка за съвместимост на БФС Монтана Ангел Стоянов прекрачи границата на професионализма “, стартира описа си Колев.

По думите му, всичко почнало през октомври 2016 година Тогава Стоянов почнал да написа на жена му известия с разнообразни аморални наличия и оферти. Някои от тях били извънредно брутални и нецензурни. Искам да те изнасиля “, „ Искам да върша извращения с теб “, „ Чука ми се крепко “, „ Искам да си ми робиня “ - това са единствено част от признанията на регионалния началник към младата съдийка.

В продължение на няколко месеца половият тормоз не преставал, като дамата сдържано и търпеливо преглъщала всичко, защото въпреки всичко насилникът бил неин началник. През март тази година чашата към този момент преляла. Теодора ясно споделила и посочила на Стоянов, че стопира да търпи това негово държание. Тогава регионалният началник на БФС прекратил перверзните известия. Вместо това обаче, съгласно Колев, почнал душевен тормоз. Теодора била махната от съдийската гилдия, а девойките от тима на брачна половинка й били ощетявани от БФС.

Тогава брачният партньор на жертвата решил да направи публично притежание мръсната загадка на Ангел Стоянов (вдясно на снимката). Той е безапелационен, че „ поради застаряващия нагон на един самовлюбен човек, на който му е дадена власт, не би трябвало да страдат и деца “.

„ Смятам, че търпяхме задоволително дълго. Само тъй като е човек, от който по някакъв метод професионално сме подвластни, не значи че жена ми би трябвало да му извършва половите мечти. Една жена, решила да се занимава с мъжки спорт и притежаваща смелостта и качествата да излезе на терен като рефер, бива отхвърлена единствено, тъй като не се е принизила да си легне с него. Срамно и неприемливо! Скандално е, че толкоз хора желаят да развиват женския футбол и дамите във футбола, а в Оценка за съвместимост на БФС-Монтана ръководителят да постъпва по този начин с една жена “, споделя още Свободин Колев. 























 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР