Грандамите на югославската музика Драгана Миркович и Индира Радич се

...
Грандамите на югославската музика Драгана Миркович и Индира Радич се
Коментари Харесай

Драгана Миркович и Индира Радич пеят с наша фолкпевица онлайн

Грандамите на югославската музика Драгана Миркович и Индира Радич се включиха в онлайн концерт на родната фолкпевица Валя, видя HotArena.

Нашенката изнесе веселба със сръбски шлагери, с цел да позабавлява и западните ни съседи, като това незабавно прикова вниманието на легендите, които също припяват в тези сложни времена.По-рано тази седмица Валя направи едночасов лайф концерт от у дома и с него зарадва хиляди почитатели. В нейния репертоар се отличиха шлагерите на Драгана Миркович и на Индира Радич, които българката изпя съвършено. Родната фолкпевица е в дома си и макар дивото въодушевление на песните добродушно пее в хола си, без да има непотребна фанфарщина от салфетки и тостове. Но с нея купонясват освен българи, само че и доста сърби, които също изживяват тежка карантина поради ковид.

Меломаните от години знаят, че Валя извършва сносно сръбски шлагери, и те постоянно участват по време на нейните участия в страната. Дали шерването на осъществяванията на Валя с тези две огромни сръбски певици няма да породи нещо взаимно сред тях, следва да разберем след края на карантината. Но дует на хоризонта няма да е изненада.

Любопитното е, че концертът се случва тъкмо когато Валя има рожден ден и взема решение не тя да получава дарове, а да подарява. Със сигурност певицата ще запомни този празник освен поради изключителната обстановка в страната, само че и поради признанието на Драгана Миркович и Индира Радич да споделят шлагери с нея.

Онлайн концертите от у дома получават все по-голяма известност в чалга средите. Певици гратис забавляват почитателите си, защото сега са безработни - нощните заведения са затворени и нямат участия. Затова хващат микрофона у дома, пускат Facebook онлайн и купонът стартира. Не всеки се радва на сходни изяви и Кали стана първата представителка на жанра, която намерено скочи против пеенето у дома.

" Някой го е боязън, че ще го не помнят ли?! Ние сме една торба актьори в дребна България, чиято територия е като една човешка длан. Всеки ден ги забавляваме хората, дано пък в този момент малко си починат от нас ", съобщи Кали и добави, че не желае да яхва вълната с виртуални изяви, която се отприщи след затварянето на клубовете и концертните зали. Певицата показа още, че главната й задача през тези дни е да преоцени връзките с най-близките си хора, вместо да се прави на звезда в интернет.

Напук на нейните изказвания, огромни имена като Ивана и Камелия направиха концерти за почитателите си в домашни условия. Нещо повече - Ивана даже събра бенда си в пловдивска дискотека и пяха и свириха благотворително. Дори и по-малко известните имена в чалгата се престрашават да вършат онлайн участия, като признават, че и на самите тях им е скучно и хем разнообразяват всекидневието си, хем почитателите им са удовлетворени, че им пеят без пари, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР