Гранада до голяма степен си гарантира, че и през следващия

...
Гранада до голяма степен си гарантира, че и през следващия
Коментари Харесай

Гранада с огромна победа по пътя към оцеляването

Гранада значително си подсигурява, че и през идващия сезон ще играе в Ла Лига. Това се случи, откакто довечера възпитаниците на Айтор Каранка победиха с 1:0 Атлетик Билбао в семейството си от 36-ия кръг.

Единственият гол в мача бе дело на Алекс Коладо в 35-ата минута, който се възползва от неточност в защитата на противника, комбинира със собствен съотборник и означи за 1:0.

В 85-ата минута гостите останаха и в понижен състав, откакто Микел Весга си изпроси втори жълт и червен картон за недодялан фаул. В добавеното време домакините означиха и втори гол, само че той не бе зачетен след намесата на ВАР поради засада.

С тази победа Гранада събра актив от 37 точки и излезе на 16-ото място в класирането. Отборът към този момент е на 5 точки от заемащия 18-ата позиция Майорка, който обаче е с мач по-малко.

В същото време провалянето е много мъчително за Атлетик Билбао и може да се окаже съдбовно в борбата за присъединяване в Европа. Баските заемат 8-ата позиция с 52 точки и са на точка зад 7-ия Виляреал, който обаче занапред ще играе своя мач от този кръг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР