Гран При на Нидерландия ще остане в календара на Формула

...
Гран При на Нидерландия ще остане в календара на Формула
Коментари Харесай

“Зандвоорт” остава в календара до края на 2025

Гран При на Нидерландия ще остане в календара на Формула 1 най-малко до края на сезон 2025, откакто уредниците на надпреварата на “Зандвоорт ” подписаха нов контракт за провеждането му. Връщането на класическото трасе в международния шампионат беше подчинено на известността на Макс Верстапен и това се оказа вярно решение, защото надпреварите там се организират при цялостни трибуни.

“Гран При на Нидерландия бързо се наложи в календара като обичано съревнование на почитателите, в последните две години уредниците продават всички билети за надпреварите и ние се радваме, че удължихме контракта на “Зандвоорт ” - изясни основният изпълнителен шеф на Формула 1 Стефано Доменикали. - В момента има голям интерес от страни, които желаят да одобряват кръг от Формула 1, тъй че това е самопризнание за работата на екипа, който провежда това съревнование. ”
 Формула 1 публично удостовери домакините на 6-те спринта през 2023 година Формула 1 публично удостовери домакините на 6-те спринта през 2023 година
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР