Гражданска инициатива за демонтиране на паметника на съветската армия публикува

...
Гражданска инициатива за демонтиране на паметника на съветската армия публикува
Коментари Харесай

Гражданска инициатива за демонтиране на МОЧА: Благодарност към Денков и Тодева, махнаха омразния символ на комунизма

Гражданска самодейност за разглобяване на паметника на руската войска разгласява своя, обвързвана със промяната на регионалния шеф на София.
Ето цялостния текст на позицията:

Предвид дейностите на служебното държавно управление по промяна на регионалния шеф на София, Гражданска самодейност за разглобяване на паметника на руската войска изрича своите благодарности към проф. Николай Денков, като Министър ръководител на Република България и госпожа Вяра Тодева, като регионален шеф на София, за взетите решения и подхванатите от тях дейности за унищожаване на един от главните пропагандни тотеми на тоталитарната власт у нас - паметника на руската войска в София. От името на всички жертви на наложения с толкоз унищожени животи и ориси незаконен комунистически режим изричаме признателност към госпожа Вяра Тодева и екипа ѝ за осъществяване на дължимите дейности по унищожаване на плочите на позорния надпис на 21.04.2024 година

Призоваваме обществено и отчетно новоназначеният регионален шеф господин Стефан Арсов да предприеме дейности по осъществяване Решенията на Столичен общински съвет и Министерски съвет, и премахването на монумента от Княжеската градина в София да бъде финализирано.

Настояваме Министерски съвет да предприеме дължимите дейности за унищожаване на всички пропагандни руски монументи, които са държавна благосъстоятелност, сложени на територията на България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР