Гражданите се събраха на площада пред общината. Те носеха плакати,

...
Гражданите се събраха на площада пред общината. Те носеха плакати,
Коментари Харесай

Стара Загора отново се опълчи на опита за турско влияние на изборите у нас /видео/

Гражданите се събраха на площада пред общината. Те носеха плакати, на които бяха изписани апели срещу намесата на Турция в България и символизиращи това, че президентът би трябвало да се избере от българските жители, а не от Анкара. „ Ердоган, долу ръцете от България “ и „ България избира президент, Турция - НЕ! “, се четеше на част от плакатите.

Хората потеглиха от централния бул., продължиха към Областната администрация и желаеха по-висока изборна интензивност на вота в неделя.

Целта на шествието е да стане ясно, че хората имат дейна гражданска позиция. Един от уредниците Кольо Колев беше безапелационен, че намесата от страна на Турция опонира на нашата Конституция.

Според специалисти Турската администрация и специфичните служби имат голяма роля в пропагандата на българите с двойно поданство да отидат до урните.

Жителите на Стара Загора са безапелационни, че деянията ще продължат и през идващите дни до избирането на президент на Република България, което ще се случи в неделя.

На фона на единствения кандидатпрезидентски спор сред Румен Радев и Анастас Герджиков нощес се организира. Недоволстващи жители се пробваха да замерят Турското посолство с ябълки и домати в символ на митинг.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР