Гражданите на Хондурас, задържани миналата седмица в Мексико при транспортиране

...
Гражданите на Хондурас, задържани миналата седмица в Мексико при транспортиране
Коментари Харесай

Екипажът на самолета с фалшиви ваксини „Спутник V” избяга от мексиканските власти

Гражданите на Хондурас, арестувани предходната седмица в Мексико при превозване на подправени ваксини Sputnik V с частен аероплан, са избягали от поставеното наблюдаване. Това заяви ria.ru с позоваване на собствен сътрудник в Мексико сити.
" Мексиканските митничари предали хладилника с ампули и самолета на прокуратурата, по отношение на което стартира следствие. Миграционната работа беше помолена да издаде имиграционни уведомления на водача и пасажерите, настанени в хотела, само че те избягаха от наблюдението " – съобщило ведомството в Twitter.
 Заловиха пратка с подправени ваксини Спутник V в Мексико Заловиха пратка с подправени ваксини " Спутник V " в Мексико
Мексиканските управляващи иззеха пратка с подправени дози от съветската ваксина " Спутник V ". Това заяви Руският фонд за директни вложения - ...
Миналата седмица мексиканските управляващи задържаха частен аероплан Cessna на летището в южния щат Кампече, на борда на който откриха над хиляда ампули вещество, обозначено като съветската ваксина против Sputnik V. На борда имало седем хондураски жители.
След като проучва изображенията на конфискуваната партида, Руският фонд за директни вложения съобщи, че ампулите са е подправени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР